Seuraava toimitus: tuntia - minuuttia. ja sekuntia.
Trust Ecommerce Europe
Ostoskorisi on tyhjä.
Order: 0,00 €
Yhteensä: 0,00 €
Ilmainen toimitus yli 95 euron tilauksiin
Nopea ja helppo palautus
4-6 päivän toimitus
Asiakaspalvelu: +45 50 80 20 12

Basic

Etsitkö modernia perus-t-paitaa? 2trendyllä on aina suuret valikoimat klassisia t-paitoja, jotka sopivat täydellisesti sekä arkeen että juhlaan. Klassista t-paitaa voi käyttää monissa eri tilanteissa, ja tarjolla on useita eri värejä. Myymme klassisia t-paitoja muun muassa merkeiltä Selected, Minimum ja Just Junkies.

View more
Kauniita ja moderneja arkivaatteita Kiinnostus arkivaatteiden huolelliseen valintaan on todella fine – nehän ovat niitä vaatteita, joita käytämme eniten. Me 2trendylllä rakastamme arkivaatteita, ja uskomme siihen, että arjesta voi aina tehdä juhlaa. Näiltä sivuilta löydät valtavan klassisten t-paitojen valikoimamme, jonka avulla arkilookistasi tulee vieläkin modernimpi.

Klassinen t-paita, joko mustana tai valkoisena, tulee aina olemaan moderni – ja sitä voi käyttää monissa eri yhteyksissä. Perus-t-paita ei myöskään maksa liikoja, joten sinulla voi olla omasta lempimallista useita eri värejä kaapissasi. Se tarjoaa sinulle hyvät mahdollisuudet vaihdella tyyliäsi pienillä kustannuksilla.