Seuraava toimitus: tuntia - minuuttia. ja sekuntia.
Trust Ecommerce Europe
Ostoskorisi on tyhjä.
Order: 0,00 €
Yhteensä: 0,00 €
Ilmainen toimitus yli 95 euron tilauksiin
Nopea ja helppo palautus
4-6 päivän toimitus
Asiakaspalvelu: +45 50 80 20 12

Comfort pants

“Markkinoiden mukavimmat housut”

Comfort pants ovat äärimmäisen mukavat yllä, säilyttäen samalla hienostuneen ja tyylikkään ulkomuodon. Comfort pants ovat täydellinen yhdistelmä tyyliä ja mukavuutta. Housuissa on jopa 5 % elastaania, mikä tekee niistä erityisen joustavat.

Viskoosin ja polyesterin yhdistelmä antaa housuille tyylikkään ilmeen ja erittäin miellyttävän tunteen niitä käytettäessä.

Näin ollen Comfort-housut ovat ainutlaatuinen sekoitus tyyliä ja mukavuutta.

Comfort-housumme ovat löytäneet jo yli 100.000 omistajaa, ja tämä vallankumouksellinen konsepti on tullut jäädäkseen. Kokeile markkinoiden mukavimpia housuja. Et taatusti tule katumaan.

Näytä tyrmäävältä oikeilla Comfort-housuilla.

76% POLYESTERI

Sisältää 76 % polyesteriä, housut ovat erittäin kevyet ja kestävät.

20% VISKOOSI

20 % viskoosi lisää mukavuuden tunnetta sen erittäin sileän ja silkkisen tuntuman vuoksi. Sen lisäksi viskoosi poistaa kankaasta elimistön tuottamaa lämpöä.

4% ELASTAANI

Elastaani takaa mukavimman ja joustavimman lopputuloksen. Housut eivät tunnu jäykiltä kuten muut puvunhousut tuntuvat.

Markkinoilla on monia erilaisia Comfort-housuja, ja me olemme valinneet ne, jotka meidän mielestämme ovat hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden parhaita. Me tarjoamme laajan valikoiman Comfort-housuja, joten löydät meiltä myös sellaisia värejä ja kokoja, joita ei muualta löydy. Olemme esimerkiksi ainoita, jotka myyvät Only & Sonsin liituraidallisia.

Comfort pants ansiosta sinun ei tarvitse valita verkkareiden ja tyylikkäiden chinojen väliltä. Comfort pants mahdollistavat tyylikkäiden housujen pitämisen päällä missä tahansa. Voit pukea ne päälle toimistoon, yöelämään, tai ihan vaan sohvalla makoilua varten. Joustava materiaali antaa sinulle maksimaalisen mukavuuden tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Comfort pants valitessa sinun kannattaa valita sama housukoko, jota yleensäkin käytät. Nämä housut ovat erittäin joustavat, taipuisat ja mukavat, kiitos 4% elastaanin.

View more