Seuraava toimitus: tuntia - minuuttia. ja sekuntia.
Trust Ecommerce Europe
Ostoskorisi on tyhjä.
Order: 0,00 €
Yhteensä: 0,00 €
Ilmainen toimitus yli 95 euron tilauksiin
Nopea ja helppo palautus
4-6 päivän toimitus
Asiakaspalvelu: +45 50 80 20 12

Dickies

Dickies on amerikkalainen merkki, joka useiden vuosien ajan on hallinnut työvaatteiden myyntiä. Dickies on menestyksekkäästi tuonut kokemuksensa mukanaan muotimaailmaan, jossa se on luonut menestyksekkäitä arki- ja katumuotimallistoja.

View more
Rentoa ja kestävää

Dickies-merkin juuret ovat aurinkoisessa Texasissa. Yrityksen perustivat vuonna 1922 E. E. ”Colonel” Dickie ja C. N. Williamson. Sen nimikyltissä luki ensin Williamson-Dickie Manufacturing. Myöhemmin nimi muutettiin lyhyempään ja huvittavampaan muotoon Dickies, jona me sen nykyään tunnemme. Dickies kasvoi alkuvuosinaan tasaisesti. Vain nk. Suuren laman aikaan 1920-luvun lopulla asiat muuttuivat ja Dickies ryhtyi tuottamaan univormuja toisen maailmansodan sotasankareille. Se merkitsi kasvukäyrän merkittävää nousua.

Sodan jälkeen Dickies alkoi kääntää katsettaan yksityissektorille, ja yritys toi kotimaansa markkinoille arkivaatemalliston. Amerikan rajojen ulkopuolella Dickies tuli tunnetuksi 1950-luvun alussa. Tuolloin Texasista lähtöisin olevat öljykeisarit päättivät suunnata öljyn perässä Eurooppaan ja Lähi-itään ja ottaa Dickiesin mukaansa.

1980-luvulla Dickies päätti tosissaan panostaa arkivaatemallistoonsa. Dickies casual’s -muotivaatteet olivat suuri hitti Amerikassa, jossa vaatteiden kestävyys ja tunnettu nimi myivät tuotteita. Menestys on jatkunut meidän päiviimme saakka, sillä nykyään Dickies on Amerikan suurin työvaatteiden valmistaja. Myös merkin arkivaatteita voi nähdä monissa kadunkulmissa. Dickies on juurtunut myös moniin muihin maihin saavuttamatta kuitenkaan kotimaansa kaltaista suosiota. Dickies on ollut erityisen suosittu skeittipiireissä, joissa vaatteiden kestävyys todella pannaan koetukselle.

Nykyään Dickies on nuoremman polven rentojen muotivaatteiden suuri valmistaja. Dickies palvelee etupäässä miehiä, mutta sillä on myös pienempi mallisto naisille. Dickiesin tuotevalikoima on laaja: se ulottuu housuista villapaitoihin ja takeista lippiksiin, kenkiin ja asusteisiin.