Seuraava toimitus: tuntia - minuuttia. ja sekuntia.
Trust Ecommerce Europe
Ostoskorisi on tyhjä.
Order: 0,00 €
Yhteensä: 0,00 €
Ilmainen toimitus yli 95 euron tilauksiin
Nopea ja helppo palautus
4-6 päivän toimitus
Asiakaspalvelu: +45 50 80 20 12

Fat Moose

Fat Moose on tanskalainen vaatemerkki, joka perustettiin vuonna 2010. Fat Moose -merkin perustajien tausta on extremeurheilussa. He aloittivatkin tekemällä takkeja itselleen, mottonaan se, että takkien tulisi olla toimivia ja käytönnöllisiä. Ensimmäiset takit synnyttivät suuren kysynnän perheen ja ystävien suunnalta, ja siten Fat Moose sai alkunsa.

View more
TOIMINNALLISUUTTA JA TEKNOLOGIAA

Fat Moose tekee upeasti suunniteltuja takkeja, joissa muodikkuus ja toiminnallisuus yhdistyvät. Sen lisäksi he ovat kehittäneet malliston, jossa on mm. huppareita, college-paitoja ja housuja. Yhteistä suunnittelulle on se, että tuotteet on valmistettu pitäen silmällä toiminnallisuutta ja uusinta teknologiaa.

Fat Moose -merkin filosofia perustuu siihen, että keskitytään materiaaleihin ja designiin, joka on suunniteltu kestämään arjen kulutusta. Fat Moose -merkin luojat yrittävät kehittää muodikkuutta ja toiminnallisuutta yhdisteleviä tuotteita sillä ajatuksella, että miesten muotivaatteiden tulee olla myös tuulen- ja vedenpitäviä.

Jos etsit talvitakkia, jossa uusin tyyli, teknologia ja siisteimmät materiaalit yhdistyvät, kannattaa tutustua Fat Moose -merkin tuotteisiin. Täällä 2trendyllä olemme mieltyneet Fat Moose -merkin tuotteisiin ja erityisesti yrityksen talvitakkeihin, jotka ovat erinomainen esimerkki tyylikkäästä designista ja upeasta käsityöstä.