Seuraava toimitus: tuntia - minuuttia. ja sekuntia.
Trust Ecommerce Europe
Ostoskorisi on tyhjä.
Order: 0,00 €
Yhteensä: 0,00 €
Ilmainen toimitus yli 95 euron tilauksiin
Nopea ja helppo palautus
4-6 päivän toimitus
Asiakaspalvelu: +45 50 80 20 12

Just Junkies

Oletko nuori kaksikymppinen mies, jota kiinnostaa muoti, ja haluat maksaa järkevän hinnan rouheasta t-paidasta? Siinä tapauksessa olet juuri Just Junkies -merkin kohderyhmää. Just Junkies on uusi ilmestys tanskalaisella muotitaivaalla ja on saanut suuresti huomiota vuonna 2009 tapahtuneen lanseerauksensa jälkeen. Just Junkies hehkuu innostusta ja makeita nuorten miesten vaatemallistoja. Siksipä näihin tuotteisiin on päästävä käsiksi 2trendylläkin.

View more
Avainsanoina omistautuminen, intohimo ja avoimuus

Just Junkies on määritellyt arvomaailmansa seuraavin avainsanoin: Omistautuminen – rouheimpien muotivaatteiden luominen nuorille miehille. Intohimo – se on parasta. Ja avoimuus – kaikki ovat tervetulleita. Nämä kolme sanaa ovat seuranneet yritystä vuodesta 2009 lähtien, ne näkyvät myös kaikissa mallistoissa. Kun näet Just Junkies -merkin tuotteita, huomaat, että niissä näkyy kokonainen mahdollisuuksien maailma. Farkkuja, t-paitoja, hihattomia paitoja, vöitä ja takkeja vain muutamia merkin suunnittelemia tuotteita mainitaksemme. Just Junkies -merkin hinta-laatusuhde on parempi kuin muilla tanskalaisilla kilpailijoilla. Juuri siksi Just Junkies -merkin kohderyhmäkin on suurempi. Merkki on todella hyvä esimerkki rouheista muotivaatteista, joihin useimmilla on varaa – vaikka eläisi opintotuella.

Let's get high on fashion

Jos päätät valita Just Junkies -muotivaatteita, voit olla varma siitä, että tuotteiden muotiaste on korkea. Kuten eräässä 2trendynkin valikoimista löytyvässä Just Junkies -t-paidassa sanotaan: "Fuck cocaine, let's get high on fashion!" Kaikilla on ainakin yksi lempivaatekappale kaapissaan. Just Junkies tavoittelee paikkaa juuri sinun lempivaatteeksesi.