Seuraava toimitus: tuntia - minuuttia. ja sekuntia.
Trust Ecommerce Europe
Ostoskorisi on tyhjä.
Order: 0,00 €
Yhteensä: 0,00 €
Ilmainen toimitus yli 95 euron tilauksiin
Nopea ja helppo palautus
4-6 päivän toimitus
Asiakaspalvelu: +45 50 80 20 12

Les Deux

Suodatin
Sivu 1 of 2
Tapahtumarikas vuosi

Oli vuosi 2009. Popinkuningas Michael Jackson siirtyi ajasta iäisyyteen, Anders Fogh Rasmussen tarttui Naton ruoriin, ja Lars Løkke valittiin Tanskan pääministeriksi. Tanskan muotipiireissä vuosi oli Les Deux -merkin alku. Tuotemerkin lanseerasi Kööpenhaminassa kaksi nuorta tulisielua Virgil Nicholas ja Andreas von der Heide. Vaikka merkki perustettiin jo vuonna 2009, ensimmäinen mallisto saatiin tanskalaisiin muotiliikkeisiin vasta vuonna 2011. Nykyään Les Deux -tuotteita myydään yli 100 liikkeessä. Tuotemerkki on herättänyt kiinnostusta myös muissa maissa, kuten Saksassa ja Ruotsissa. Nopeasti kasvavan muotivalmistajan pitkälle tähtäävä tavoite on vakiinnuttaa asemansa Euroopan markkinoilla.

YOUNG AVID

Merkin designtietoiset perustajat tulevat eri taustoista, mutta heidän yhteinen projektinsa kulkee kohti valoisaa tulevaisuutta. Molemmat perustajat ovat yrittäjiä, jotka ovat onnistuneet luomaan menestyvän bisneksen opintojensa ohella. Andreas von der Heide opiskelee lakia Kööpenhaminan yliopistossa ja on mukana relief-projektissa ’Even’, ja Syöpäsäätiön kampanjan innoittamana hän osallistuu ironman-kisoihin Team Care -tiimissä syöpäpotilaiden hyväksi. Virgil Nicholas opettaa Kööpenhaminan Kauppakorkeakoulussa ja on menneisyydessään ollut muun muassa trendien haistelijana EUROMAN-elämäntapalehdelle. Yhdessä he ovat luoneet valtavan menestyksen minimalistiselle ja eksklusiiviselle Les Deux -merkille. Yksinkertaiset yksityiskohdat ja kuviot, runsaat kankaat ja vankka konsepti ovat vieneet monien tanskalaisten sydämet.

Julkkisvaikutus

Suosittu ja tehokas keino markkinoida on tunnettujen kasvojen käyttäminen. Myös Les Deux on käyttänyt tätä keinoa. Vaatteita ovat käyttäneet lukuisat tanskalaiset mediapersoonat, kuten Christopher, Medina, Anders Lindegaard, Morten Reesen ja Niklas Lendin. Tanskalainen muotiaalto huuhtoi myös Amerikan rannikkoa, erityisesti Hollywoodia, kun Orlando Bloom nähtiin yksi Les Deux -merkin trendikäs pipo päässään. Pipojen lisäksi merkin valikoimissa on lähinnä paitoja, farkkuja, t-paitoja ja erilaisia neulottuja vaatekappaleita. Koko valikoima on tietenkin valmistettu huippumateriaaleista. Egyptiläinen puuvilla tekee vaatteesta tukevan ja luo mahdollisuuden ainutlaatuiseen istuvuuteen. Les Deux -tuotteilla moderni trendisetteri luo eksklusiivisen ja ajattoman lookin.

Näkemyksellistä muotia

Les Deux -merkki on yhä uudehko vaatemerkki, eikä sillä ole samankaltaista ekonomista joustavuutta kuin suurilla jäteillä. Perustajissa elää suuri luottamus siihen, että Les Deux voi edesauttaa suurten muutosten teossa – eikä vain muotimaailmassa. Siksi yritys onkin käynnistänyt Zambia-hankkeen, jossa se rakentaa kouluja ja tarjoaa paikallisille mahdollisuuden valoisampaan tulevaisuuteen. Joka kerta ostaessasi Les Deux -tuotteen osallistut siis myös Zambia-hankkeen toteuttamiseen. Rahat käytetään lasten koulutarvikkeisiin, puhtaisiin t-paitoihin ja malariarokotteisiin. Eettistä muotia!

Visio hyvästä palvelusta

Meillä 2trendyllä on selkeä visio. Haluamme olla suosikkinettikauppasi eksklusiivisia ja trendikkäitä miesten vaatteita toimittavien kauppojen joukosta. Toimitamme eksklusiivisen valikoiman tuotemerkkejä, jotka ovat kuumaa tavaraa Tanskan muotimaailmassa. Samalla pystymme tarjoamaan sinulle hyvää palvelua tehdessäsi ostoksia meillä. Kun tutustut virtuaaliseen vaatekauppaamme ja valitset lempituotteesi Les Deux -merkiltä, huolehdimme ostoksestasi tarkasti. Les Deux -tuotteesi pakataan ja lähetään sinulle 2–4 arkipäivässä.