Seuraava toimitus: tuntia - minuuttia. ja sekuntia.
Trust Ecommerce Europe
Ostoskorisi on tyhjä.
Order: 0,00 €
Yhteensä: 0,00 €
Ilmainen toimitus yli 95 euron tilauksiin
Nopea ja helppo palautus
4-6 päivän toimitus
Asiakaspalvelu: +45 50 80 20 12

Paidat

Moderni ja istuva miesten paita ei milloinkaan muutu vanhanaikaiseksi – 2trendyltä löydät aina vaihtelevan ja laajan paitavalikoiman. Tänne sivulle olemme koonneet suuren valikoimamme miesten paitoja, joiden joukosta löytyy taatusti jokaiselle jotakin: esimerkiksi lyhythihaisia paitoja, raitapaitoja, napitettavia paitoja tai ruutupaitoja. Meiltä löydät taatusti etsimäsi.
 

View more
Sivu 1 of 4
Siistejä paitoja miehille

Useimmat muotitietoiset miehet rakastavat paitojaan, ja niin teemme mekin täällä 2trendyllä. Hyvin istuvaa ja modernia paita voi nimittäin käyttää niin arjessa kuin juhlassakin – ja se korostaa vartaloasi kauniilla ja elegantilla tavalla. Täydellinen paita nimittäin saa sinut näyttämään kapeammalta ja samalla korostaa vartalosi niitä osia, jotka saavat sinut näyttämään hyvältä, kuten vyötäröä ja hartioita. 2Trendyllä rakastamme miesten muotivaatteita, ja siksi löydät meiltä aina laajan valikoiman paitoja.

Aiemmin miehet käyttivät paitoja vain hienommissa tilaisuuksissa – juhlissa tai töissä, jossa persoonallista tyyliä haluttiin korostaa. Mutta se ei todellakaan enää pidä paikkaansa. Nyt miesten paitoja tarjoavat myös valmistajat, jotka yleensä tekevät katumuotia. Paidasta on tullut pakollinen vaatekappale jokaisen miehen vaatekaappiin, koska sekä lyhythihaiset paidat että ruutupaidat ovat tulleet äärettömän suosituiksi.

Paitoja on luonnollisestikin monia erilaisia, ja täältä 2trendyltä löydät aina modernin valikoiman – riippumatta siitä, kaipaatko klassista tyyliä vai katumuotia. Meillä on napitettavia paitoja, pystykauluksellisia paitoja, lyhythihaisia paitoja, ruutupaitoja jne. On hyvä idea pitää aina vaatekaapissa yhtä juhlapaitaa ja yhtä arkipaitaa, mieluiten monissa eri väreissä, jotta paitoja voi yhdistellä eri tyyleihin ja asuvalintoihin. Samalla klassinen paita on täydellinen Suomen kesässä – se on pehmeä ja ilmava ja täydellinen t-paidan päällä pidettäväksi.

Jos et pidä klassisesta miesten muodista, joka keskittyy slim-fitiin ja tyköistuviin malleihin, täydellinen ratkaisu on kenties löysä ruutupaita. Klassinen ruutupaita on todellakin palannut! Metsurityyli sopii täydellisesti nuorten, modernien ja muotitietoisten miesten vaatekaappiin. Se sopii upeasti yhteen myös farkkujen, chinojen tai miksei shortsienkin kanssa. 2Trendyllä on aina moderni valikoima mm. ruutupaitoja modernille miehelle, joka ei tee kompromisseja laadun tai designin suhteen.
Me 2trendyllä teemme joka päivä töitä pystyäksemme tarjoamaan moderneja ja hintansa arvoisia muotivaatteita miehille. Saamme koko ajan uusia tuotteita ja laajennamme valikoimiamme uusilla kokoelmilla ja merkeillä, jotka tukevat visiotamme laajasta ja hintansa arvoisesta, laadukkaasta tarjonnasta. Muista, että tilatessasi yli 50 eurolla, saat ilmaisen vaihto-oikeuden ja kuljetuksen. Riippumatta sitä, mitä etsit, me voimme taatusti auttaa sinua. Jos etsit modernia miesten paitaa, lyödät sen meiltä.