Seuraava toimitus: tuntia - minuuttia. ja sekuntia.
Trust Ecommerce Europe
Ostoskorisi on tyhjä.
Order: 0,00 €
Yhteensä: 0,00 €
Ilmainen toimitus yli 95 euron tilauksiin
Nopea ja helppo palautus
4-6 päivän toimitus
Asiakaspalvelu: +45 50 80 20 12

Rains

Rains tunnetaan kaikkialla huippulaadusta. Muihin vuotaviin, hajoaviin ja huonosti istuviin sadevaatteisiin verrattuna, Rains tarjoaa laajan valikoiman kestäviä vaatteita, jotka tarjoavat täydellisen yhdistelmän mukavuutta, tyyliä ja vedenpitävyyttä. Tältä sivulta löydät valikoiman Rains-merkin miesten sadevaatteita. Valikoimassa on klassisia Rains-merkin sadetakkeja, mutta myös muita kiinnostavia tuotteita, kuten sadehousuja, -hattuja ja erilaisia, juuri kehnoja kelejä varten suunniteltuja laukkuja. Rains on tanskalainen yritys, joka perustettiin vuonna 2012.

Yrityksen visio oli tuolloin, ja on yhä nykyäänkin, valmistaa sadevaatteita, jotka pystyvät moneen muuhunkin kuin vain suojaamaan tuulelta ja tuiverrukselta. Kääntäen idea perustuu myös siihen, että sadevaatteet voivat olla niin upeita ja tyylikkäitä, että ihmiset haluavat käyttää niitä myös sateettomilla säillä. Monissa maissa taipumuksena on jättää sadevaatteet kaupan hyllyille, koska ne ovat niin rumia tai tylsiä. Tähän Rains haluaa tehdä muutoksen cooleilla tuotteillaan, ja siinä he ovatkin jo päässeet alkuun.


View more
Pohjolan säiden inspiroimaa designia

Rains on pohjoismainen yritys, mikä vaikuttaa suuresti yrityksen tuotefilosofiaan ja designiin. Täällä sadevaatteet eivät nimittäin ole asu, jota käytetään vain äärimmäisissä tilanteissa, kuten yhtäkkisessä ukkosmyrskyssä. Sen sijaan sade ja myräkät ovat Pohjolassa täysin ainutlaatuinen ilmiö, joka liittyy kiinteästi ihmisten arkeen koko vuoden ympäri. Pohjoismaissa ei koskaan tiedä, milloin seuraava sadekuuro yllättää. Juuri siksi Rains-merkki keskittyykin designissaan arkikäyttöön soveltuvien tuotteiden valmistamiseen. Siksi Rains-merkin tuotteet eivät ole ulkomuodoltaan liian villejä mutta eivät liian tylsiäkään. Ideana on, että Rains-tuotteet innostavat ottamaan sadetakin tai vettäpitävän laukun esiin, aivan samalla tavalla kuin kesätakin, sillä tuotteet ovat miellyttäviä päällä ja kauniita katsoa. Rains-vaatteita voi käyttää yhtä hyvin niin hyvissä kuin huonoissakin keleissä.

Valitse klassinen Rains-sadetakki

Rains on ehdottomasti tunnetuin sadetakeistaan. Meidän Rains-tuotevalikoimastamme löydät monia erilaisia versioita tästä suositusta takista. Tuoteissa keskitytään erityisesti laatuun, istuvuuteen, mutta myös monipuolisuuteen. Siten tarjolla on jokaiselle miehelle jotakin erilaisissa tyyleissä. Voit esimerkiksi valita elegantin Rains Long -sadetakin eri väreissä, kuten mustana, mariininsinisenä tai roosana. Samaa sadetakkia on tarjolla nyt myös lyhyempänä mallina, jota on saatavissa muun muassa seuraavissa värisävyissä: ”moon”, vihreä ja ”dark teal”. Kahden klassisen sadetakkimallin lisäksi Rains-merkin miesten sadetakkivalikoimissa on myös hieman uudenaikaisempia ratkaisuja. Esimerkiksi Rains Coach -takki muistuttaa vähemmän perinteistä sadetakkia ja enemmän parka- tai lentäjäntakkia. Jokaisella takilla on ainutlaatuinen ulkomuoto, joista tulee valita sellainen, joka puhuttelee eniten juuri visuaalisella tasolla, sillä kaikki Rains-sadetakit suojaavat yhtä tehokkaasti sateelta. On toki itsestäänselvää, että valitessasi lyhyen sadetakkimallin, joudut ostamaan myös hyvät sadehousut.

Käytännölliset sadehousut helpottavat elämää

Sadehousut yhdistetään usein pelkoon, hikoiluun ja muotikatastrofeihin. Harvalla vaatteella on niin huono maine kuin sadehousuilla, mikä on johtanut vähitellen siihen, että monet haluavat mieluummin kulkea koko päivän märissä housuissa kuin vetäistä päälleen sadehousut. Tutustuessa Rains-merkin sadehousuvalikoimiin, täytyy vain ihmetellä, miksi joku mieluummin palelee ja sairastuu, kuin panee päälleen nämä upeat sadehousut. Rains-sadehousut on suunniteltu vartalonmyötäisiksi, jota useimmat sadehousut eivät ole. Rains-housut eivät siis roiku ja heilu nilkkojen ympärillä ja kiristä epämiellyttävästi reisistä ja takapuolesta. Sen sijaan ne sopivat jalan luonnollisiin muotoihin. Se myötävaikuttaa siihen, että housut eivät näytä kömpelöiltä ja että niitä on paljon miellyttävämpi käyttää. Nämä housut jalassaan ei tarvitse piilotella kasvojaan häpeästä. Rains-sadehousuja on muun muassa sinisinä ja mustina.

Yhdistä fashion statements sateensuojaan

Todella harvat miehet käyttävät hattuja, ja ne jotka käyttävät tekevän sen useimmiten muoti- tai tyyliseikoista johtuen, sillä Pohjolan sää vaatii vain harvoin leveälieristä varjostavaa hattua. Rains tarjoaa vedenpitäviä, leveälierisiä hattuja kahdesta syystä: ne ovat hyvännäköisiä ja käytännöllisiä. Rains-sadehatut ovat siksi erinomainen vaihtoehto myös klassisille sateenvarjoille, vaikka leveälieri ei täysin tarjoakaan yhtä hyvää suojaa sateelta. Se pitää sateen kuitenkin poissa päästä ja kaulalta. Jos sadehatun yhdistää Rains-sadetakkiin, saa lisäksi setin, joka näyttää todella hyvältä. Rains-sadehattuja on saatavissa valkoisina ja mustina – eli huomiotaherättämättömissä väreissä, jotka sopivat useimpiin Rains-tuotteisiin ja väreihin.

Fiksut, kaksitoimiset laukut

Veden- ja tuulenpitävien vaatteiden lisäksi Rains suunnittelee myös upeita, yksinkertaisia ja käytännöllisiä laukkuja kiireisille ja tyylitietoisille miehille. Rains-laukkuihin tutustuessa tulee ennen kaikkea ajatella niitä laukkuina. Se, että materiaali on vedenpitävää, on bonus, ei edellytys. Rains-merkin miesten laukut ovat nimittäin paljon muutakin kuin vedenpitäviä, ne ovat yhtä komeita niin auringonloisteessa kuin sateessakin. Lisäksi laukuista on erilaisia malleja, jotka on suunniteltu täyttämään erilaiset vaatimukset. Yksi todella suosittu Rains-laukku on niin kutsuttu backpack-reppu. Tämä reppu on suunniteltu täyttämään klassisen koulu- tai työlaukun vaatimukset. Yksinkertainen design ja mattaväri antavat tuotteelle tyylipuhtautta, joka merkitsee sitä, että tämä laukku sopii useisiin asuihin. Materiaali on tietenkin vedenpitävää. Lisäksi laukun sisäpuoli on jaettu eri osastoihin, kuten kannettavalle tietokoneelle sopivaan taskuun. Voit huoletta antaa koneesi olla repussa, vaikka liikkuisitkin kaatosateessa.

Luotettavia laukkuja

Klassisen backpack-mallin lisäksi valikoimissamme on myös kaksi muuta Rains-merkin miesten laukkumallia. Ensimmäinen malleista on nimeltään Rains Field Bag, joka on yksinkertainen ja kompakti malli, joka on suunniteltu erittäin hyvin selkään istuvaksi. Laukulle tunnusomaista on äärimmäinen minimalismi, joka korostaa Rains-merkin keskittymistä muotiin ja tyyliin. Muiden mallien tapaan myös Rains Field Bag on valmistettu vedenpitävästä materiaalista. Mallissa on myös säädettävät olkahihnat ja tasku kannettavalle tietokoneelle. Toinen kotisivullamme tarjolla oleva malli on hieman kookkaampi Weekend Bag. Kuten nimi jo viittaakin, Rains on suunnitellut tämän laukun matkoja ja viikonloppureissuja ajatellen. Laukku on tilava ja sinne sopivat hyvinkin erilaiset tavarat, kuten kengät, vaatteet ja toalettilaukut. Laukussa on fiksut olkahihnat, joista sitä on helppo kantaa eri kohteisiin. Tämäkin laukku on valmistettu vedenpitävästä materiaalista, ja sitä on tarjolla muun muassa kauniin mattavihreänä.

Valitse Rains-tuotteita – ne kestävät

Rains on luotettava merkki, mikä on myös syy siihen, että yritys on lyhyessä ajassa kasvanut niin suureksi. Rains vetää nimittäin koko ajan lisää asiakkaita, joiden arviot ovat aina samat: Valitse Rains merkiksesi, se osaa ja haluaa hieman enemmän kuin kaikki muut. Rains on tehnyt sadevaatteista moderneja ja hauskoja, mikä on erittäin suuri saavutus. Hyvällä Rains-sadevaatesetillä sinun ei enää tarvitse pelätä huonoja ilmoja – päinvastoin, voit ajatella sadetta hienona mahdollisuutena panna yllesi Rains-merkin uudet sadehousut, -takin, -hatun tai heittää selkääsi Rains-repun.