Seuraava toimitus: tuntia - minuuttia. ja sekuntia.
Trust Ecommerce Europe
Ostoskorisi on tyhjä.
Order: 0,00 €
Yhteensä: 0,00 €
Ilmainen toimitus yli 95 euron tilauksiin
Nopea ja helppo palautus
4-6 päivän toimitus
Asiakaspalvelu: +45 50 80 20 12

Solid

Solid on tanskalainen menestyjä muodin saralla. Vuonna 2000 kävi nopeasti selväksi, että Solid kärsi kovista kasvukivuista. Solid tunnetaan nykyään suurimmassa osassa Eurooppaa, ja Pohjolassa on 60 konseptiliikettä. Solid edustaa vakaata muotia ja menestystä, joka perustuu laajaan tuotevalikoimaan ja hintatietoisuuteen.

View more
Tarina sai alkunsa Koldingissa

Konsepti luotiin Jyllannissa, jossa Solid perustettiin vuonna 2000. Solid-merkille vuosituhannen vaihde merkitsi valtavaa kasvua. Solid vakiinnutti nopeasti asemansa tanskalaisessa kaupunkikuvassa nuorille suunnattujen muotimallistojen ansiosta.

Solid-merkin kohderyhmää ovat 18–30-vuotiaat nuoret miehet, jotka haluavat pukeutua muotivaatteisiin tyhjentämättä kuitenkaan tiliään. Yritys on jatkanut kasvuaan myös Tanskan rajojen ulkopuolella. Solid löytyy nyt lähes kaikkialta Euroopasta, mutta pääkonttori on yhä Tanskassa. Merkki nauttii suurinta menestystä edelleen Pohjoismaissa, jossa Solid on edustettuna 60 konseptiliikkeessä Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa.

Yksi Pohjoismaiden suurimmista muotiryhmistä, CNS Group A/S, omistaa Solid-merkin. Samainen yritys omistaa myös Oxmo- ja DND-yritykset.

Monipuolinen tuotevalikoima

Solid piristää katukuvaa useilla miesten vaatemallistoilla joka vuosi. Mallistot ovat laajoja ja tarjoavat jokaiselle jotakin. Solid-merkin valikoimiin kuuluu kaikkea muun muassa t-paidoista, paidoista, farkuista, housuista, neuletakeista, villapuseroista ja huppareista alusvaatteisiin ja asusteisiin.

Ominaista Solid-merkin tuotteille on niiden monipuolisuus. Merkki tarjoaa mitä erilaisimpia vaatteita, kaikissa sateenkaaren väreissä ja mielikuvituksellisissa kuvioissa. Solid-merkiltä löydät aina etsimäsi riippumatta siitä, mitä kaipaat.

Solid on tanskalaista muotoilua hyvään hintaan. Pohjoismaalaiset ovat mieltyneet tuotemerkkiin, joka jatkaa Euroopan muotimarkkinoiden valloitusta. On mielenkiintoista seurata Solidin kehitystä tulevien vuosien aikana. Täällä 2trendyllä olemme iloisia voidessamme esitellä monipuolisen valikoiman Solid-merkin upeita tuotteita.