Seuraava toimitus: tuntia - minuuttia. ja sekuntia.
Trust Ecommerce Europe
Ostoskorisi on tyhjä.
Order: 0,00 €
Yhteensä: 0,00 €
Ilmainen toimitus yli 95 euron tilauksiin
Nopea ja helppo palautus
4-6 päivän toimitus
Asiakaspalvelu: +45 50 80 20 12

Urban Classics

Urban Classics on upea ja moderni katumuodin tuotemerkki, joka tekee vaatteita itsenäisille ja muotitietoisille miehille. Urban Classics valmistaa rentoa katumuotia hinnalla, johon kaikilla on varaa. Mallistojen laatu on silti tietenkin korkea. Jos tarvitset uudet farkut, uuden hatun tai jotain muuta, löydät oman suosikkisi taatusti Urban Classics -merkin tuotteista. Tällä sivulla voit tutustua innovatiivisen ja modernin tuotemerkin laajaan valikoimaan.

View more
Ole oma itsesi Urban Classics -merkin tuotteista tekee ainutlaatuisia myös heidän visionsa siitä, ettei heidän vaatteissaan ole painatuksia. Merkin mottona on se, että sinun tulee itse ilmaista itseäsi – ei muita. Jotta voit tehdä niin, sinun tulee saada pukeutua juuri kuten itse haluat. Tässä Urban Classics -merkin laajat valikoimat tulevat apuun. Urban Classics tarjoaa kaikkea, mitä katumuodilta voit toivoa, joten voit aina luottaa Urban Classics -merkin valikoimiin.

Tältä sivulta löydät suuren valikoimamme Urban Classics -merkin miesten muotituotteita. Olemme vakuuttuneita siitä, että tulet taatusti löytämään oman henkilökohtaisen suosikkisi. Täällä 2trendyllä haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden löytää helposti oikeaa muotia oikeaan hintaan – ja koetamme jatkuvasti lisätä valikoimaamme cooleimmilla merkeillä.